fbpx

На благодійному фестивалі для онкохворого хлопчика у Франківську затримали шахрая, який жебракував. ВІДЕО

Суспільство 07:28, 11.07, 2018

Чоловік називався бійцем "Правого сектору" та просив гроші на благодійному фестивалі "Станіславська мармуляда", який проводили для збору коштів на лікування онкохворого сина франківського ветерана війни Андрія Фармуги.

Як повідомляв КУРС, минулих вихідних на Німецькому озері пройшов благодійний гастрофест "Станіславська мармуляда". Зібрані на фестивалі гроші передали на лікування Станіслава Фармуги.

Чоловік заявляв, що воював у "Правому секторі", пройшов Донецький аеропорт. При цьому він наполегливо вимагав гроші у відвідувачів фестивалю. 

На зауваження патрульних поліціянтів відреагував агресивно. Кричав "мусора **бані" та кинув пластикову пляшку в патрульний автомобіль. 

Про це у мережі Фейсбук повідомив поліцейський патрульної служби поліції особливого призначення "Івано-Франківськ" Назар Кішак.

Після затримання до чоловіка прийшли бійці, які насправді стояли в ДАПі у складі "Правого сектору".

"Коли підійшли мої друзі з "Правого сектору" Червак Тарас з другом, які стояли в Донецькому аеропорту, і спиталися, хто комбат, на якій позиції стояв та позивний, то людину поміняло", – пише Кішак.

Чоловік сказав, що недавно вийшов, із просив, щоб його не забирали у відділок поліції.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: