fbpx

На Богородчанщині чоловік намагався зарізати свого племінника

Суспільство 16:04, 01.04, 2016

31 березня в Богородчанське відділення поліції із заявою звернувся 36-річний мешканець району. Чоловік, який перебував у центральній районній лікарні, повідомив про те, що рідний дядько заподіяв йому тяжкі тілесні ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення правої частини грудної клітки.

Заявник повідомив правоохоронцям про те, що напередодні ввечері повертався з магазину додому. На вулиці його перестрів рідний дядько, з яким тривалий час перебуває в неприязних стосунках. 56-річний селянин накинувся з металевою трубою на племінника. Під час сутички вдарив його ножем у праву частину грудної клітки.

Поранений чоловік дійшов додому, його мати викликала швидку медичну допомогу. Потерпілого спочатку доставили в Солотвинську лікарню, а потім у центральну районну лікарню, де його прооперували. Наразі загрози життю немає.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: