fbpx

На Богородчанщині провели "Зимовий Благодійний бал" для дітей з інвалідністю

Суспільство 10:27, 12.01, 2019

"Зимовий бал" організувала благодійна організація "Світла Надія", засновником якої є Надія Стефурак. Під її опікою нині налічується 130 дітей з інвалідністю.

Серед гостей балу – батьки з дітками, яким вже вдалося допомогти, і ті, котрі ще потребують допомоги та підтримки. До цього часу батьки возять дітей в реабілітаційні центри в містах Івано-Франківськ та Надвірна. Не кожна сім’я може це собі дозволити, а це так життєво необхідно діткам. Тому проводиться бал з метою прискорення відкриття соціально-реабілітаційного центру в селищі Богородчани. Його планують відкрити у квітні цього року, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
У заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Ярослав Паранюк, перший заступник голови райдержадміністрації Іван Загірняк, депутати обласної ради Марія Рудик та Святослав Никорович, які привітали особливих діток і побажали їм терпіння та віри в себе, а також пообіцяли допомагати всім можливим.

Для діток організували святковий стіл від товариства, подарунки від представників влади, підприємців району, гостей заходу, які долучилися до благодійної акції.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: