fbpx

На Богородчанщині п'яний чоловік намагався вкрасти вхідні двері з відпочинкового комплексу

Суспільство 19:27, 08.02, 2018

До місцевого відділення поліції надійшло звернення від охоронця приватного відпочинкового комплексу про те, що невідомий чоловік намагався скоїти крадіжку вхідних дерев’яних дверей.

Правоохоронці з’ясували особу зловмисника. Ним виявився 53-річний житель одного із сіл району. Чоловік пояснив, що пішов на крадіжку, бо був п’яний. Коли крадія виявив працівник охорони та почав переслідувати, той кинув крадені двері посеред дороги і втік до місця свого проживання, де його й застали правоохоронці, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.  

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 15 ч. 3 та ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Згідно із санкцією статті такий злочин карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: