fbpx

На Богородчанщині рейдовій групі попалися двоє підлітків, які були в барі після 22.00

Суспільство 15:12, 31.05, 2016

Рейдова група провела рейд у Богородчанщині з метою виявлення неповнолітніх, які перебувають у вечірній та нічний час у громадських місцях, вчиняють правопорушення, та дорослих осіб, які втягують підлітків у протиправну діяльність, з 22.00 год. 28 травня до 03.00 год.

У рейдову групу увійшли представники служби у справах дітей райдержадміністрації, сектору молодіжної превенції Бородчанського ВПГУНП та дільничні інспектори віділення поліції. Рейд провели у населених пунктах: Богородчани, Похівка, Забережжя, Іваниківка, Старі Богородчани, Саджава.

В ході перевірки було виявлено двох учнів  загальноосвітніх шкіл району, які перебували в кафе та барах після 22.00 год., також  було зафіксовано три порушення режиму роботи відповідних закладів поза встановлений виконкомами сільських та селищних рад час.

Служба у справах дітей райдержадміністрації направить інформацію до виконкомів сільських та селищних  рад та загальноосвітніх шкіл району для прийняття відповідних заходів реагування щодо винних осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: