fbpx

На Богородчанщині в трьох селах встановлять нові дитячі майданчики

Суспільство 13:27, 21.04, 2017

У селах Пороги, Луквиця та Раковець Богородчанського району встановлять нові дитячі майданчики, їх вже отримали відповідні сільські ради.

Це стало можливим за підтримки та сприяння депутата обласної ради від партії «ВОЛЯ» Марії Рудик та дякуючи департаменту освіти Івано-Франківської облдержадміністрації, де відшукали кошти на ліцензовані дитячі майданчики, які складаються з п’яти елементів, в тому числі гірки, гойдалки і т.д. Загалом вартість трьох дитмайданчиків становить 183 тисячі гривень, інформує прес-служба партії ВОЛЯ.

Як повідомила Марія Рудик, на Богородчанщині є села Пороги, Луквиця, де немає дитячого садка, а у селі Раковець немає належної школи. Так, до прикладу, у селі Пороги є 380 дітей дошкільного віку, 250 дітей навчаються у молодшій школі. Ці діти позбавлені можливості активно проводити своє дозвілля, через те, що в селах немає ні дитячого майданчика, ні пісочниці, ні спеціальних облаштованих місць, де б діти могли займатися та розвиватись.

 «Незабаром розпочнеться літній період, і погодні умови сприятимуть тому, щоб діти могли проводити свій час на свіжому повітрі. На цих нових дитячих майданчиках тепер вони зможуть спілкуватись з ровесниками, грати в розвиваючі ігри, активно проводити дозвілля» – зазначає Марія Рудик.

Крім того, за сприяння Рудик у Луквицьку ЗОШ було придбано парти та стільці на суму 15 тис грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: