fbpx

На Болехівщині нагородили переможців олімпіад, творчих конкурсів та спортивних змагань. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 09:34, 08.06, 2017

На Болехівщині провели свято обдарованих дітей під гаслом "Від мудрих дітей до мудрих людей", під час якого підсумували навчальний рік та відзначили учнів – переможців олімпіад, конкурсів та спортивних змагань.

Нагородили дітей представники міської влади, управління освіти, долучився і Всеукраїнський благодійний фонд Юрія Дерев'янка та партія ВОЛЯ-РУХ НОВИХ СИЛ – депутат обласної ради Галина Макота вручила учням та їх наставникам сертифікати на одноразові грошові стипендії, інформує прес-служба партії.

"Наша громада повинна знати і шанувати здібних і працьовитих дітей та вчителів. Будь-який успіх чи у навчанні, чи творчості, чи спорті – це спільна клопітка праця учнів та вчителів. Щиро бажаю подальших успіхів, і щоб знання цих обдарованих дітей змінювали країну на краще, – зазначила Макота. – А таке вкладення в розвиток освіти, культури і спорту, яке здійснює благодійний фонд грошовими винагородами, – це, з одного боку, є благородною справою, з другого – інвестицією в розвиток людини, громади та цілої України".

Цьогоріч на Болехівщині, окрім переможців олімпіад, чимало спортсменів, які вибороли призові місця навіть на міжнародних змаганнях. Вихованці Болехівської ДЮСШ Івасів Андрій, Струтинський Владислав, Кидик Олег, Павлів Іван, Петрухів Віктор, Бонковський Ігор здобули чимало перемог у змаганнях з греко-римської боротьби: в обласному чемпіонаті, Всеукраїнському турнірі пам’яті ЗТУ Фетісова М. В.; Всеукраїнському турнірі "Кутлона Кудрона"; Всеукраїнському турнірі Сербіна В. М., Старченка В. А., Чумака Ю. В., Всеукраїнському турнірі ЗТУ С. Коваля, Всеукраїнському турнірі пам’яті В. Д. Дем’яного; Міжнародному турнірі "Кубок Довбуша"; Чемпіонаті України (західна зона). А випускник Гузіївської ЗОШ І-ІІІ ст. Пришлюк Денис виборов бронзу на чемпіонаті України з армспорту.

"Наші вихованці беруть участь у змаганнях регіонального, всеукраїнського, міжнародного рівнів. Вони дуже стараються, відчувають конкуренцію на змаганнях, тому тренуються якомога більше. Надіюсь, що в майбутньому вони будуть призерами світу і візьмуть участь в Олімпійських іграх", – каже Володимир Рошко, тренер Болехівської ДЮСШ з греко-римської боротьби.

А до прикладу, юні Кравчук Аня і Драгула Діана з Тисівської ЗОШ І-ІІІ ст., Дуплеца Марта з Болехівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 здобули перемоги у конкурсах фотоаматорів та аудіовізуальних мистецтв.

"З року в рік діти все більше цікавляться фотографією, зараз є можливість фотографувати і на мобільний телефон. У них виходять дуже оригінальні знімки, адже вони як діти мають своє бачення того, що нас оточує, і по-своєму його фіксують на фото. Незабаром двоє моїх підопічних візьмуть участь у фіналі міжнародних змагань у Мюнхені", – каже Олег Костів, керівник гуртка Будинку дитячої творчості, який кілька років поспіль виховує переможців змагань фотоаматорів на загальнодержавному рівні.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: