fbpx
  • Головна
  • Новини
  • На брифінгу прокурор Івано-Франківської області не захотів відповідати на запитання журналістів

На брифінгу прокурор Івано-Франківської області не захотів відповідати на запитання журналістів

18:04, 04.11, 2014

Прокурор Івано-Франківської області Ігор Настасяк на брифінгу зачитав суху статистику щодо стану злочинності на Прикарпатті протягом 10 місяців 2014 року і погодився відповісти лише на одне запитання журналістів.

Він пояснив це тим, що скликав брифінг,  а не прес-конференцію, який за його баченням, не передбачає запитань представників ЗМІ.

Зрештою прокурор області погодився відповісти лише на одне запитання.

Зокрема він повідомив, що на Прикарпатті два прокурори "підпадають" під закон "Про очищення влади". Це Коломийський міжрайонний прокурор, який був заступником прокурора області у 2010-2011 роках і прокурор Галицького району, який працював заступником обласного прокурора з 2012 до весни 2014 року. Він також повідомив, що згідно з законом "Про прокуратуру" в області залишиться п’ять районних прокуратур: Івано-Франківська, Коломийська, Калуська, Надвірнянська і Тисменицька.

Минулого місяця Настасяк провів першу прес-конференцію за півроку перебування на посаді, в подальшому обіцяв щомісяця звітувати перед журналістами і навіть продиктував свій номер телефону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: