fbpx

На Бурштинській ТЕС відзначили Свято пампуха. ФОТО

Суспільство 19:19, 14.01, 2017

Учора, 13 січня, на ДТЕК Бурштинській ТЕС відзначили уже традиційне свято пампуха. Тут зібралися працівники станції, щоб разом поколядувати, відсвяткувати прийдешній Новий рік та посмакувати свіженькими пампушками.

"Дуже приємно, що на станції дбають про підтримку різдвяних традицій і уже другий рік поспіль проводять свято пампуха, – розповідає електромонтер ДТЕК Бурштинської ТЕС Ірина Ковальська. – Свято – це завжди приємно, співробітники станції сприймають це на «ура».

Пампухи дуже смачні, кава – гаряча, а настрій дуже гарний, продовжує жінка. Щороку на станцію приїжджають вертепи, нещодавно колядувати приходили й діти. Традиції спільних святкувань цим не обмежуються: тут також відзначають День вишиванки, традиційне українське вбрання працівники станції одягають й на День Незалежності, пише ГК.

Начальник гідротехнічного цеху станції Василь Ступарик, який працює на станції 28 років, розповідає, що традиції святкування у Бурштині відрізняються від того, як святкують на його рідній Снятинщині.

"У нас зовсім інші традиції святкування. Започаткована тут традиція єднає, гуртує колектив, розвиває любов до культури наших предків, учить того, що не завжди встигають навчити в школах чи вдома", – ділиться досвідом чоловік.

Щороку на свято Маланки на Бурштинській ТЕС відзначають свято пампуха. Дійство має на меті згуртувати усіх працівників станції, віншувати їх на добро, благополуччя та мир. І почастувати людей смачними пампухами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: