fbpx

На Бистриці Надвірнянській облаштують два пляжі

Суспільство 15:03, 16.04, 2018

Цього року на березі річки Бистриця Надвірнянська (вздовж дамби) планують облаштувати дві відпочинкові пляжні зони.

Спорудять волейбольне та футбольне поля, пляжні зони для відпочинку з вуличними меблями та елементами благоустрою, інформує прес-служба міськвиконкому.

Як повідомив директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак, проект умовно можна поділити на 2 частини.

"На сьогоднішній день пляжні зони знаходяться на підвищеннях відносно основного русла ріки, що дозволяє відновити на них об’єкти благоустрою. Вертикальне планування території рекомендується виконати за принципом максимального збереження існуючого рельєфу",  пояснив Смушак.

1

Перша відпочинкова зона міститиме футбольне та волейбольне поля, а також облаштування місць пасивного відпочинку. Також облаштують сходи.

Пляжна зона матиме розміри 50*100 метрів. Проектом передбачене встановлення сонцезахисних грибків у кількості 5 штук, сміттєвих урн  7 штук на території пляжної зони та встановлення поруч 4 перевдягалень.

У межах другої відпочинкової зони встановлять 3 сонцезахисні грибки, сміттєві урни, а також поруч розмістять 2 перевдягальні.

КУРС писав, що влітку минулого року відкрили відпочинкову пляжну зону на березі Бистриці Солотвинської – поблизу пішохідного мосту на Набережній.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: