fbpx

На чемпіонаті світу з кікбоксингу Франківськ представлятиме 13-річний Іван Рус

Суспільство 08:56, 24.10, 2016

25-31 жовтня у місті Маріна-ді-Каррара, що в Італії, відбудеться 12-й чемпіонат світу з кікбоксингу WTKA. Івано-Франківськ у складі збірної України буде представляти одразу у двох розділах (К-1 та лоу-кік) вихованець професійного центру єдиноборств "Бескид" 13-річний Іван Рус.

Розділи лоу-кік та К-1 є найбільш жорсткими з усіх розділів кікбоксингу. У розділі лоу-кік дозволені удари руками, як у боксі, та жорсткі удари по ногах – лоу-кіки, а у розділі К-1 правила, як у розділі лоу-кік, а також дозволені удари колінами та клінч до 3 секунд. Останній розділ по праву вважається найбільш жорстоким та видовищним. Саме за ним проводяться бої на професійному ринзі.

Наш спортсмен має досить серйозні шанси на перемогу, адже цього року на чемпіонаті України в Одесі, де взяло участь більш ніж 300 спортсменів з 14 областей України та Молдови, він завоював золото та став найсильнішим бійцем у своїй віковій категорії.

Нагадаємо також, що привозити золото з чемпіонату світу з кікбоксингу у прикарпатців стало доброю традицією: минулого року у м. Бенідорм, Іспанія, Віталій Мерінов та Ярослав Рипньовський здобули золото у всіх чотирьох розділах (фул-контакт, лайт-контакт, лоу-кік-лайт-контакт, К1-лайт-контакт).
Того року у чемпіонаті світу з кікбоксингу взяли участь понад 3 тисячі спортсменів – представники 70 країн світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: