fbpx

На Чернігівщині вибухають склади з боєприпасами: евакуювали понад 10 тис. людей, закрили рух в радіусі 30 км. ВІДЕО

Суспільство 08:37, 09.10, 2018

Вночі, о 3:30, на 6-му військовому арсеналі поблизу міста Ічня на Чернігівщині почалися вибухи.

Як повідомляє Генштаб ЗСУ на своїй сторінці у Facebook, у зв’язку з вибухом на 6-му арсеналі, по всій Чернігівській області введені відповідні обмежувальні заходи.

"О 3 годині 30 хвилин поступила інформація від начальника 6-го арсеналу, що в районі населеного пункту Ічня,Чернігівської області, стався вибух на технічній території. Масштаб уточнюється. Оперативно повідомлені всі відповідні служби та органи місцевої влади. Здійснюється евакуація людей. Розгорнуто штаб ліквідації надзвичайної події", – йдеться в повідомленні.

Оперативна група на чолі з начальником Генерального штабу вибула на місце події. Проводяться відповідні обмежувальні заходи по всій території Чернігівської області та вздовж державного кордону.

Як зазначають користувачі соцмереж, вибухи чутно навіть у сусідніх Прилуках, що знаходяться за 40 кілометрів від місця вибухів.

У соцмережах очевидці також повідомляють, що люди навіть пішки залишають місто. За їхніми словами, вибухи чути далеко за межами населеного пункту. У будинках місцевих жителів тремтіли люстри і вилітали шибки у вікнах.

У мережі з'явилися відповідні кадри і перші відео з місця НП. Потужні вибухи тривають. "У нас чутно вибухи, видно заграву, снаряди розлітаються в усі сторони. Чути було, що полетіли туди літаки. А так люди розбігаються в різні сторони", – розповіли люди ТСН.


 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: