fbpx

На Дніпропетровщині затримали чоловіка, який намагався відправити вибухівку в Івано-Франківськ

Суспільство 09:59, 12.01, 2015

Як повідомляв КУРС, вночі 9 січня на складі третього відділення “Нової пошти” у Нікополі на Дніпропетровщині прогримів вибух, приміщення наповнилося димом. За словами працівника транспортно-логістичної фірми, посилку з вибухівкою злочинець нібито надіслав у Чернівці та в Івано-Франківськ.

Правоохоронці повідомили, що відправник вибухівки вже затриманий і швидше за все він переслідував корисливі мотиви, ніж політичні, повідомляє Комсомольська правда.

“На місце події прибули пожежники, вони швидко ліквідували осередок задимлення (пожежі як такої не було, і товар не пошкоджений). Вони з’ясували, що джерелом небезпеки була одна з посилок, відправлена місцевим 43-річним жителем, – пояснили в міському управлінні міліції Нікополя. – Чоловік приніс три невеликі коробки на відправку в різні міста 8 січня за кілька хвилин до закриття відділення. Він був постійним клієнтом, тому ніяких підозр у працівників пошти не виникло щодо його посилок, тим більше, зараз багато хто відправляє різдвяні подарунки”.

У прес-службі МВС у Дніпропетровській області заявили, що цей факт розслідують за статтею “Теракт”. Всі матеріали по справі передані в СБУ. Результатів експертиз поки немає, але чоловік вже затриманий та визнав свою провину. Пластикові фляжки з вибухонебезпечною сумішшю оцінені майже в 20 тисяч гривень.

За однією з версій, зловмисник таким чином хотів “вибити” з поштової компанії компенсацію за свої нібито згорілі дорогі посилки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: