fbpx

На Долинщині чоловік підрізав двох молодих хлопців, бо ті голосно розмовляли. ФОТО

Суспільство 12:19, 22.05, 2018

Вчора вночі у селі Кальна Долинського району 30-річний чоловік поранив ножем двох молодих хлопців. Швидку і поліцію викликав сам нападник.

На місці правоохоронці встановили, що близько 2-ї години ночі двоє 17 та 22 років були у селі  Кальна Долинського району.

У цей час до них підійшов зловмисник та зробив зауваження, що вони голосно розмовляють. Між ними сталася сварка і зловмисник повернувся до свого будинку взяв ніж і повернувся на місце злочину, щоб завершити конфлікт.

В подальшому він наніс молодшому потерпілому один удар в ділянку тулуба зліва, спричинивши тілесне ушкодження у вигляді різаної рани поперекової ділянки зліва, а іншого двічі ударив, спричинивши колото-різану рану грудної клітки з пошкодженням плеври, плеча та правобічного гемотораксу. Після чого, усвідомивши свої дії, викликав правоохоронців.

Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри у вчиненні кримінального правопорушення та обрання йому запобіжного заходу.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: