fbpx

На Долинщині чоловік побив до смерті 76-річну тітку

Суспільство 14:43, 31.03, 2018

Вчора до Долинського відділення поліції звернувся сільський голова одного із сіл району з повідомленням про те, що в будинку за місцем свого проживання виявлено жінку без ознак життя.

Правоохоронці застали в будинку 56-річного племінника господині будинку, котрий проживав із своєю 76-річною тіткою. В ході проведення першочергових слідчих дій встановлено, що 30 березня опівдні, в ході конфлікту між ними, чоловік руками наніс їй удари у голову та тулуб, спричинивши тілесні ушкодження потерпілій у вигляді перелому семи ребер та черепно-мозкової травми, від яких пенсіонерка померла на місці.

Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри у скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Призначено проведення ряду експертиз.

За цим фактом Долинським відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: