fbpx
  • Головна
  • Новини
  • На Долинщині чоловік вкрав в односельця електродвигун, радіатор та інструменти

На Долинщині чоловік вкрав в односельця електродвигун, радіатор та інструменти

18:17, 26.04, 2017

Житель одного із сіл району звернувся до поліції із повідомленням про те, що із домогосподарства його батьків, тобто спадщини, невідома особа викрала електродвигун, автомобільний радіатор та інші господарські інструменти.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області.

Правоохоронці швидко встановили та затримали особу зловмисника. Ним виявився 34-річний місцевий мешканець, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Як з’ясувалося, він знав про те, що господар рідко навідується до батьківської хати, тож скористався вільним доступом. Зірвавши навісний замок, проник до господарського приміщення звідки вчинив крадіжку електродвигуна, автомобільного радіатора та інших господарських інструментів.

У скоєному лиходій зізнався та розповів, що все крадене майно мав на меті здати на металобрухт, а виручені кошти потратити на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: