fbpx

На Долинщині зловмисник порізав чоловіка, який запросив його у гості

Суспільство 17:17, 09.10, 2017

Конфлікт між чоловіками стався 6 жовтня у помешканні потерпілого. В ході суперечки нетверезий знайомий, котрий завітав у гості, ударив господаря ножем у плече, відтак наніс ще один удар кулаком у груди, після чого пішов додому.

До Долинського відділення поліції 7 жовтня надійшло повідомлення від лікаря Івано-Франківської ОКЛ про те, що до лікувального закладу доставлений житель одного із сіл Долинського району з тілесними ушкодженнями, інформує сектор комунікації ГУ Нацпоілції в області.

Поліцейські встановили, що 6 жовтня близько 12.30 год. 50-річний житель району спільно зі своєю дружиною прийшли в гості до знайомих у сусіднє село.

В приміщенні будинку між нетверезим гостем та 44-річним господарем виник конфлікт, під час якого гість схопив ножа та наніс ним удар в плече господаря, потім кулаком ударив його у грудну клітку. Після бійки зловмисник пішов з дружиною додому, а співмешканка потерпілого тим часом викликала швидку допомогу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисні тяжкі тілесні ушкодження). За такі діїї зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Наразі вирішується питання про оголошення зловмисникові підозри в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: