fbpx

На економічний та соціальний розвиток Івано-Франківська витратять 1,13 мільйона гривень

Економіка 15:24, 29.03, 2018

Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради збільшив фінансове забезпечення Програми економічного і соціального розвитку міста Івано-Франківська на 2018 рік з 950 тис. грн до 1,130 млн грн.

Найбільше витрат згідно з програмою передбачено на:

– організацію та проведення акції вшанування лідерів економічного прогресу "Тріумф -2017"  195 тис. грн;

– виготовлення та придбання презентаційних матеріалів про економічний потенціал Івано-Франківська, про підприємства міста, Стратегічного плану розвитку міста, програми економічного і соціального розвитку міста, сувенірної продукції – 210 тис. грн;

– виготовлення багатофункціональної електронної "Картки іванофранківця"  180 тис. грн;

– організацію та проведення круглих столів, виставок-ярмарків, акцій, фестивалів, семінарів-навчань, конференцій, конкурсів, соціологічних опитувань з метою вирішення актуальних проблем розвитку міста, сприяння промоції продукції місцевих виробників, налагодженню співпраці із торговельною мережею міста – 200 тис. грн;

– інформування громадян про податкові зобов'язання щодо плати за землю, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки – 200 тис. грн.

Від 15 до 30 тис. грн планується витратити на: участь у форумах, презентаційних та передсвяткових виставках, семінарах, конференціях тощо з питань економічного і соціального розвитку міста; організацію проведення спостереження та оновлення кредитного рейтингу міста Івано-Франківська за національною шкалою ТОВ "Кредит – Рейтинг"; організацію проведення спостереження та оновлення рейтингу інвестиційної привабливості, підготовку інвестиційного паспорта м. Івано-Франківська рейтинговим агентством ТОВ "Кредит – Рейтинг"; придбання статистичних збірників та бюлетенів, урядових видань та періодики з метою економічного аналізу та прогнозування розвитку економіки міста; проведення тренінгів за участю представників суб’єктів господарювання щодо порядку оформлення документації для участі в публічних закупівлях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: