fbpx

На фестивалі "Юріївська ватра в Татарові" малювали і продавали картини бійців

Суспільство 21:26, 05.05, 2016

"Творча криївка", проект реабілітації бійців у Карпатах, розгорнув свій куточок на фестивалі в Татарові.

“Творча Криївка” сьогодні на фестивалі “Юрівська ватра в Татарові”! Впродовж дня ми розповідаємо про себе, показуємо картини бійців, проводимо майстер-клас з соціального живопису, знайомимося з новими друзями та зустрічаємо добрих знайомих! Ласкаво просимо до нашого куточка на фестивалі”, – запросили організатори проекту.

В такий спосіб  вернісажами з робіт бійців прос то неба  проект збирає кошти на наступний реабілітаційний заїзд.

Щомісяця в Карпати приїздять поранені та учасники війни, щоби відновитися – пройти реабілітацію живописом, горами, спілкуванням з місцевими мешканцями. Для бійців працюють психологи і масажисти.

Приймають заїзди за бажанням власники “зелених” садиб. Витрати на проїзд, розхідні матеріали тощо забезпечує сам проект. Наразі він тримається на волонтерах і пожертвах, незважаючи на те, що триває вже з весни 2014 року.

“Для “Творчої Криївки” розпочалася пора вернісажів,  повідомляють організатори у Фейсбук. 
Ось розклад заходів, під час яких Ви можете підтримати наші проекти, придбавши картини бійців просто неба:

9 травня  смт. Верховина. Виставка робіт, благодійний продаж, спілкування з атовцями Верховинського району, які проходили реабілітацію в 24 заїзді, акція “Портрет бійця”. Координатор події  Валентин Гонтар (+380971216986).

21 травня День вуличної музики, Івано-Франківськ. Виставка робіт, благодійний продаж, спілкування з бійцями, майстер-класи (декоративний розпис камінців, бісероплетіння, різьблення з дерева, гра на дримбі та тилинці), виступ гуцульських музикантів, гуцульські страви. Координатор події  Надія Шегда (+380976736807).

28-29 травня  День Києва. Виставка робіт, благодійний продаж, спілкування з бійцями, майстер-класи (розпис гільз, живопис та сюрпризи). Координатор події  Катерина Габак (+380666390525)”.

Також можна придбати картину бійця на онлайн-аукціоні – https://www.facebook.com/OnlineAuction.Combats.Paintings.T…/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: