fbpx

На фестивалі-конкурсі любовної лірики перемогли дві франківчанки

Культура 18:11, 21.08, 2016

Друге і третє місця в літературному конкурсі на всеукраїнському фестивалі "Мовою серця" посіли авторки з Івано-Франківська - Русана Гордієнко та Людмила Лінник.

19-21 серпня в Івано-Франківську відбувся перший Всеукраїнський фестиваль любовної лірики та авторської пісні про кохання "Мовою серця".

Список номінантів на перемогу організатори попередньо оприлюднили в соцмережі Фейсбук. Серед 18 претендентів на відзнаку було 5 прикарпатців: Баницька Наталія, Гордієнко Русана, Кухарук Олександр, Лінник Людмила, Петляк Ліна та Тисяк Мар’яна.  

"Вони чесно втрапили до рук журі, вони дочекалися месиджу, що номіновані, вони підтвердили, що приїдуть, щоб зустрітися 20 серпня на одній сцені! Приємно, що серед них – нові імена у ліричній поезії! 18 номінантів зі 118 заявок!"  повідомила організаторка Ольга Бреславська. 

Третє місце в номінації "інтимна лірика  еротична поезія" присудили Людмилі Лінник. Артистка обласної філармонії зараз виховує дітей (відпустка по догляду багатодітної мами) і, за її словами, відкриває в собі нові грані творчої натури. Вірш, із яким Людмила перемогла в конкурсі, можна прочитати в неї на сторінці у Фейсбук. 

1

Друге місце в номінації "еротична поезія, перформенс" у Русани Гордієнко з командою. 

"Наталія ВінтонюкLyubov VengrenyukEla MandalistaМарія ФедикNadiya Lotocka,Krystyna Seniuk  дякую вам за спільний кайф і ОРГАЗМ на сцені! Igor Zakharchuk дуже Тобі дякуємо за спонтанну суперрежисуру і театральний "копнячок") Можеш нас кликати на всяке таке тепер, бо ми отримали кайф від виступу і нас назвали Королевами Перфоменсу! Он як!"  поділилася емоціями у мережі психолог за фахом Русана Гордієнко. 

2

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: