fbpx

На Форумі команди Юрія Дерев’янка нагородили найкращі команди місцевих депутатів та активістів

Суспільство 18:41, 26.12, 2018

Під час Форуму команди кандидата в Президенти Юрія Дерев’янка відбулось нагородження найкращих команд місцевих депутатів та активістів за результатами роботи в 2018 році.

Про це повідомила прес-служба Юрія Дерев’янка.

Найкреативнішими командами було обрано команду міжокружного штабу №41 в місті Хмельницький та команду міста Києва.

Зокрема, за впровадження системи роботи через Facebook-анкети та методів просування в Facebook нагороду отримав керівник штабу №41 в місті Хмельницький Сергій Гідзула.

А за найефективнішу та креативну роботу із залучення людей змін та найефективнішу роботу тренерів нагороди отримали керівники міжокружних та окружних штабів: Семен Кривонос, Богдан Гребенюк, Ігнат Коноплястий, Максим Руденко, Леонід Горячий, Руслан Петрушин, Євген Фузик та Олег Кулик.

Найкращою депутатською командою визнали команду міжокружного штабу №31 м. Полтава, нагородивши керівника штабу Валерія Шупту.

У номінації "краща депутатська фракція" перемогу отримала фракція в Івано-Франківський облраді за відстоювання інтересів громад та впровадження ідеологічних засад команди (Ольга Галабала, Ольга Федишина, Олег Атаманюк, Андрій Марійчин, Марія Рудик та Галина Макота).

За найсміливішу акцію нагородили керівника штабу №14 на Вінниччині Сергія Сергієнка, команда якого розслідувала та довела незаконність роботи Гніванського піщаного кар’єру, а також керівників штабів 26 та 27 на Миколаївщині Ігора Фінкельштейна та Андрія Толпекіна (за організацію протесту біля Миколаївської ОДА, безкомпромісну боротьбу з бандитами та відстоювання інтересів людей).

За мужність у боротьбі з олігархатом нагороду отримав кременчуцький активіст Олег Філіпас, на якого було здійснено напад за його громадянську позицію.

Найкращим борцем за екологію була визнана депутат Надвірнянської районної ради Тетяна Пришляк.

Найкращим благодійником року став Станіслав Лужанський, який допомагав Збройним силам України, дітям воїнів АТО, медичним закладам Житомирщини.

Волонтером року став Андрій Романчак зі Львівщини, а людиною ЗМІН Владислав Мельниченко, який сформував свою мережу Людей ЗМІН з 248 виборців, що є рекордом.

За активну та сумлінну роботу протягом 2018 року нагороди отримали команди Сумської, Чернігівської, Херсонської, Кіровоградської, Тернопільської, Київської, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Львівської, Луганської, Миколаївської, Полтавської, Чернівецької, Вінницької, Хмельницької, Донецької, Рівненської, Харківської, Черкаської областей та міста Києва.

Народний депутат та кандидат в Президенти Юрій Дерев’янко підкреслив, що ці люди об’єднуються в єдину потужну команду ідеалістів, які мають шанс змінити правила гри та систему в Україні. "Наступний рік – рік величезних можливостей для всіх нас. Ми повинні гідно пройти всю президентську кампанію, перший і другий тур, а потім одразу перейти у парламентську кампанію",  закликав Юрій Дерев’янко своїх однодумців та соратників.

Нагадаємо, Юрій Дерев'янко прийняв рішення вийти з політичного партнерства з Михайлом Саакашвілі.19 обласних команд РУХУ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі та 90% депутатів місцевих рад прийняли рішення про вихід з партії "РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі". Далі політична команда продовжить політичну діяльність у партії "ВОЛЯ".

Рішення про це було прийнято під час Форуму команди Дерев'янка, який відбувся у Києві 24 грудня за участі близько 450 представників зі 100 міст України.

 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: