fbpx

На франківчанку, яка сьогодні кидалася на патрульних та медиків, склали три адмінпротоколи і відпустили

Суспільство 20:13, 23.07, 2017

На франківчанку Тетяну Михайлову, яка навесні збила трьох людей, а сьогодні її затримали в неадекватному стані, склали три адміністративні протоколи.

Як писав КУРС, сьогодні на вулиці Сахарова жінку забрали в наркодиспансер на вулицю Млинарську через те, що вона кидалася під автомобілі. Там Тетяна Михайлова накинулася на лікарку. Медики викликали поліцію.

Михайлова відмовилися пройти освідчення на вміст алкоголю в крові, після того її привезли у міський відділ поліції. Там вона кричала, кидалася на поліцейських та журналістів, висловлювалася нецензурною лайкою.

Під час складання протоколів, коли з неї зняли кайданки, кидала у поліцейських своєю сумочкою та взуттям та показувала середній палець.

Відтак жінка до когось телефонувала, просила її забрати. Михайлова погрожувала поліцейським, що їх звільнять, та сказала, що не шкодує, що “збила селфіка”.

На порушницю склали адмінпротоколи за ст. 173 (Дрібне хуліганство), ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді) та ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) КУаАП. Після того Михайлову відпустили. До того вона викликала швидку допомогу. Але медиків не дочекалася. Після того, як вона пішла, до відділку також приїхав її адвокат.

Протоколи про адміністративні порушення передадуть до Івано-Франківського міського суду.

Нагадаємо, 31 березня на вул. Криховецькій Михайлова за кермом автомобіля BMW X5 на великій швидкості перетнула подвійну лінію, виїхала на зустрічну смугу, збила трьох людей, серед яких патрульний поліцейський, і втекла з місця аварії.

Коли її затримали патрульні, жінка поводилась агресивно та лаялась. Згодом її освідчили на вміст алкоголю в крові. Тест виявився позитивним – 1,85 проміле, а водійка визнала, нібито випила 50 грамів коньяку, святкуючи перемогу на тендері.

Івано-Франківський міський суд призначив їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів та призначив заставу 1 336 000 грн.

Апеляційний суд зменшив розмір застави до 256 тисяч гривень. 13 квітня вона вийшла з СІЗО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: