fbpx

На Франківщині старший чоловік забив до смерті товариша по чарці

Суспільство 12:13, 04.03, 2019

Побутовий конфлікт між двома п’яними чоловіками, який виник під час застілля, призвів до того, що 42-річний чоловік завдав знайомому смертельних тілесних ушкоджень. До обрання міри запобіжного заходу правопорушника затримали у процесуальному порядку.

Вчора у поліцію надійшло повідомлення про госпіталізацію 55-річного жителя села Джурів Снятинського району. Потерпілого доставили в реанімаційне відділенні районної лікарні з важкими травмами голови, від яких він згодом помер, інформує Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Провівши всі необхідні першочергові слідчі та розшукові заходи, працівники поліції з’ясували, що під час спільного застілля між потерпілим та 42-річним чоловіком виникла суперечка, в ході якої зловмисник побив руками та ногами господаря по голові.

Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу та оголошення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення загрожує до 10 років позбавлення волі.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: