fbpx

На Франківщині озброєні молодики побили та пограбували господаря будинку. ФОТО

Суспільство 14:57, 08.01, 2019

Нападники забрали з будинку 700 доларів США, 1200 гривень та 8600 польських злотих.

Із заявою про грабіж до поліції звернувся 45-річний мешканець села Зеленів Рогатинського району. Чоловік розповів, що приблизно о 3 ночі 6 січня до нього приїхали двоє п’яних чоловіків та стали вимагати гроші за нібито пошкоджений його сином автомобіль, інформує прес-служба Нацполіції Івано-Франківщини.

Коли чоловік відмовився, нападники стали погрожувати пневматичною зброєю та побили господаря і гостя, який був у будинку.

Після цього зловмисники знайшли у кімнаті 700 доларів США, 1200 гривень та 8600 польських злотих і зникли у невідомому напрямку.

Через декілька годин правоохоронці під час проведення невідкладних розшукових заходів встановили нападників та затримали їх. Ними виявилися 25- та 28-річні жителі району.  

Наразі зловмисникам оголошено підозру за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.  Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. Тривають слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: