fbpx

На Франківщині підсумовують наслідки буревію

Суспільство 13:11, 12.03, 2019

На Прикарпатті вчора впродовж дня тривали роботи з усунення наслідків буревію 10-11 березня.

 
Стихія завдала збитків як населенню, так і об’єктам комунальної сфери. До прикладу, 11 березня у місті Бурштині частково зірвано шифер на п’яти багатоквартирних житлових будинках, пошкоджено м’яке покриття дахів на трьох будинках, внаслідок падіння п’яти дерев пошкоджено 85 м освітлювальної мережі. Поламано чимало дахів приватних будинків та закладів культури і освіти в Галицькому районі.
Управління цивільного захисту облдержадміністрації забезпечило оперативне інформування мешканців області про ускладнення погодних умов та підготувало рекомендації, що робити при посиленні вітру.
Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук доручив у найкоротші терміни зібрати відомості про заподіяну шкоду об’єктам соціальної інфраструктури та приватним оселям.
"Завдання влади – оперативно ліквідувати наслідки стихії в постраждалих районах, оцінити завдані негодою збитки та надати допомогу громадянам, які її потребують", – наголосив Олег Гончарук.
Додамо, що на сьогодні в міськвиконкомах та райдержадміністраціях області створені та працюють комісії зі встановлення збитків, нанесених негодою.
Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: