fbpx

На Франківщині створили державне підприємство "Дороги Прикарпаття"

Суспільство 19:21, 17.01, 2019

Голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук підписав розпорядження № 9 "Про створення Державного підприємства "Дороги Прикарпаття".

Розпорядженням затверджений статут ДП "Дороги Прикарпаття" та призначений тимчасово виконуючим обов’язки директора підприємства – Андрій Сазонов. Уповноваженим органом управління новоствореного підприємства є департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури ОДА, передає прес-служба облдержадміністрації.

Серед завдань Державного підприємства "Дороги Прикарпаття" – виконання функцій замовника робіт з будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, а також вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах на території області, здійснення технічного нагляду, подання уповноваженому органу управління пропозицій щодо визначення напрямів використання коштів, спрямованих на розвиток і утримання мережі автомобільних доріг, забезпечення приймання та контролю якості виконаних робіт, аналіз інформації про стан автомобільних доріг, здійснення закупівель товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти та інші.

Адреса ДП "Дороги Прикарпаття": вул. Степана Бандери, 77, м. Івано-Франківськ, Івано-Франківська область, 76014.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: