fbpx

На Франківщині судитимуть двох грузинів, які напали на чоловіка і викрали майже мільйон гривень

Суспільство 17:56, 14.11, 2018

Прокуратура Івано-Франківської області скерувала до Надвірнянського районного суду справу щодо двох зловмисників, які вчинили розбійний напад на чоловіка в центрі Рогатина та викрали в нього майже мільйон гривень.

Встановлено, що 18 грудня 2017 року вказані особи, перебуваючи у м. Рогатині на площі Роксолани,  вчинили розбійний напад на місцевого жителя, в ході якого заволоділи його грошовими коштами (250 000 грн, 15 000 доларів США, 3500 євро, 5000 польських злотих, 200 фунтів стерлінгів, 100 канадських доларів, 50 російських рублів та 1000 чеських крон) на загальну суму 836 000 грн, повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.
 
Двоє осіб грузинської національності обвинувачуються у вчиненні нападу з метою заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах, поєднаного із насильством. Напад групи осіб був небезпечним для здоров’я потерпілого. Тому грабіжникам інкримінується скоєння злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 КК ("Розбій") України.
Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.
Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: