fbpx

На Франківщині судитимуть трьох злочинців, які вирощували марихуану на фермі

Суспільство 17:42, 15.09, 2016

Трьом мешканцям Франківщини, які вирощували на фермі у Косівському районі марихуану, загрожує до восьми років у в'язниці.

Як повідомляв КУРС, підпільне виробництво марихуани виявили оперативники спецслужби в Косівському районі у серпні. У результаті обшуків спільно з поліцією виявили та вилучили понад 600 кущів елітних сортів коноплі, обладнання, готовий наркотичний засіб канабіс, а також пістолет марки "ТТ" з набоями калібру 7,62 мм. Було затримано трьох осіб.

В ході досудового розслідування під процесуальним керівництвом прокуратури встановлено, що організатором групи є 58-річний місцевий мешканець, який забезпечував придбання необхідного обладнання, контроль за процесами вирощування сировини та виробництва наркотику, організацію збуту готового продукту та розподіл коштів між членами групи.

50-річний співорганізатор надав території та приміщення фермерського господарства для організації підпільного "виробництва", забезпечував охорону території, організацію культивування коноплі.

27-річна місцева мешканка забезпечувала посів, вирощування, щоденний догляд та селекцію рослин коноплі у відповідності до отриманих вказівок.    

Організатору повідомлено про підозру за чотирма статтями Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком на десять років. Співорганізатору та виконавиці – до восьми та до семи років відповідно.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: