fbpx

На Франківщині визначили найшвидших та найсильніших спортсменів серед газовиків

Спорт 14:09, 29.04, 2018

Цього тижня відбулася ХХІ традиційна щорічна обласна спартакіада серед працівників газових господарств Прикарпаття. Участь у змаганнях прийняли 14 команд ПАТ "Івано-Франківськгаз" та ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут".

За першість у спартакіаді змагалися як  досвідчені учасники, на рахунку яких не одна перемога, так і новачки. Загалом близько сотні  працівників газових господарств мірялися силами у п’яти видах спорту:  легка атлетика, настільний теніс, підняття гирі, армреслінг та шашки, інформує прес-служба ПАТ "Івано-Франківськгаз".

У перших двох видах спорту змагання відбувалися окремо для жінок та чоловіків. А от в силових видах (підняття гирі та армреслінг) брали участь винятково чоловіки у трьох категоріях: учасники вагою до 70 кг, 70-90 кг та понад 90 кг.

"Спартакіада – це не лише спорт, а й можливість для її учасників  продемонструвати свої лідерські якості: проявити наполегливість, завзятість і волю до перемоги, – каже голова об’єднаної профспілки ПАТ "Івано-Франківськгаз" Антоніна Савенко.  Це саме ті якості, які допомагають не лише завойовувати медалі, але і успішно виконувати професійні завдання".

Загалом, за підсумками усіх змагань, першість здобула команда Коломийського відділення ПАТ "Івано-Франківськгаз", у їхній скарбничці 3 золотих та 1 срібна медалі, на другій сходинці  ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут", яке здобуло 2 золоті та 1 срібну медалі. Замкнула трійку переможців команда ГО. На її рахунку 1 золота, 2 срібні та 1 бронзова медалі.

Наступного місяця на золотих медалістів чекають Всеукраїнські змагання. 21-26 травня в Генічеську відбудеться спартакіада серед найкращих спортсменів-газовиків України. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: