fbpx

На Франківщині затримали львівського злодія, який обкрадав приміщення сільських рад та Укрпошти

Суспільство 15:54, 23.07, 2018

Впродовж червня та липня цього року в селах Долинського району орудував злодій, який обкрадав приміщення сільських рад, пошти та вчинив крадіжку з приватного будинку.

Поліцейські встановили особу причетного до вказаних злочинів. Ним виявився 32-річний житель Львівської області, раніше судимий, інформує сектор комунікації поліції в Івано-Франківській області.

На підставі обґрунтованих доказів причетності до крадіжки продуктів харчування з відділення Укрпошти в одному із сіл району слідчі затримали зловмисника та оголосили йому підозру у вчиненні крадіжки з проникненням у житло, інше приміщення (ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України). 

Наразі поліція доводить причетність львівського гастролера до крадіжок з трьох сільських рад у різних населених пунктах району. За притаманним йому способом він вночі, відтискаючи вхідні двері, проникав до сільрад та викрадав ноутбуки, флешки та іншу комп’ютерну техніку, а також гроші. З приватного будинку новобудови зловмисник, скориставшись відсутністю господарів, які поїхали на відпочинок, викрав гроші та плазмовий телевізор. 

За крадіжки, поєднані з проникненням у приміщення, зловмиснику загрожує ув’язнення на строк від трьох до шести років. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: