fbpx

У Франківську хочуть підняти ціни на квитки на футбольні матчі

Спорт 17:25, 24.05, 2018

Перспективи МФК "Прикарпаття" у Першій лізі та поточний стан справ у команді обговорили сьогодні міський голова Руслан Марцінків з керівництвом клубу. Головне завдання – підготувати стадіон до матчів Першої ліги. Поле засіяли травою та підтримують його у належному стані. Також на стадіоні встановили відеоспостереження.

Міський голова Руслан Марцінків переконаний, що попереду команду чекають нові випробування.

"Команда вже має певні напрацювання  хлопці навчилися грати на результат, залишилося ще відшліфувати якість гри. Адже Перша ліга – це нові команди та зовсім інший рівень. Роботи ще дуже багато, адже попереду сильні суперники",  зазначив він.

Серед іншого йшлося і про підняття ціни на квитки. Представники клубу стосовно цього радилися з вболівальниками. Ті кажуть, що ціни на квитки і справді надто низькі. Тому з нового сезону, де команда виступатиме вже у Першій лізі, квитки коштуватимуть 50 грн. Також випустять нові абонементи. А для власників "картки іванофранківця" вхід на матчі залишитися безкоштовним.

Також Руслан Марцінків виступає з ініціативою створення фонду "Прикарпаття". Тоді кожен зможе фінансово підтримати рідну команду. Адже Перша ліга ставить нові завдання та фінансові вимоги й місту стає все важче утримувати команду самостійно.

Перша гра у новій для "Прикарпаття" лізі відбудеться 21 липня. Ще невідомо, гратимуть хлопці вдома чи на виїзді, але їм потрібна підтримка франківців. 

Читайте також: ФК "Прикарпаття" у списку клубів, які нацполіція підозрює в організації договірних матчів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: