fbpx

На Городенківщині 26-річний молодик викрав гаманець з автомобіля сусіда

Суспільство 13:27, 28.04, 2016

До Городенківського відділення поліції звернувся 23-річний житель району, який повідомив про те, що з його автомобіля, залишеного на території його господарства, викрали гаманець із грошовими коштами в сумі 200 доларів США та 50 гривень.

В ході проведення пошукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 26-річний сусід заявника, інфомує сектор комунікації ГУ Нацполіції в області.

Як з’ясували поліцейські, потерпілий, приїхавши додому, залишив автомобіль незачиненим на своєму подвір’ї. Тим часом чоловік, котрий живе по сусідству, помітив незачинені дверцята і відсутність поблизу господарів, поцупив гаманець, який знаходився в бардачку автомобіля.

Працівники поліції затримали зловмисника. З приводу вчиненого той пояснив, що скористався вільним доступом, вчинив крадіжку, "бо автомобіль був незамкнений". А всі виручені кошти він встиг потратити на власні потреби.    

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: