fbpx

На Городенківщині підліток обікрав автомобіль

Суспільство 07:15, 14.04, 2018

До Городенківського відділення поліції надійшло повідомлення від 27-річного мешканця Коломиї про крадіжку з його автомобіля "Opel Vivaro" грошових коштів та мобільного телефону марки "Xiaomi".

В ході проведення відповідних заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 15-річний мешканець одного із сіл району.

Як з’ясували правоохоронці, потерпілий приїхав у гості до родичів у село Прикмище та залишив свій автомобіль біля будинку на узбіччі дороги. Зловмисник, який проходив поряд, помітив автівку і скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає. Розбив бокове вікно і викрав із салону грошові кошти в сумі 1400 гривень та мобільний телефон потерпілого. Після чого втік.

У скоєному лиходій зізнався та розповів, що крадені гроші витратив на власні потреби, а мобільний пристрій правоохоронці у нього вилучили та повернули власникові.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство, інформує сектор комунікації обласного управління нацполіції. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: