fbpx
  • Головна
  • Новини
  • На Городенківщині пройшов фестиваль-конкурс молодіжних трудових загонів Прикарпаття

На Городенківщині пройшов фестиваль-конкурс молодіжних трудових загонів Прикарпаття

13:56, 05.05, 2015

Днями управління молоді і спорту обласної державної адміністрації спільно з Івано-Франківським обласним молодіжним центром праці на базі позаміського оздоровчого закладу "Перлина Придністров’я" (с. Михальче Городенківського району) провели обласний фестиваль-конкурс молодіжних та студентських трудових загонів "Ми працею славимо тебе, Україно!".

В урочистому відкритті фестивалю взяв участь заступник начальника управління молоді і спорту облдержадміністрації Валерій Семків, який у вітальному слові наголосив про важливість розвитку молодіжних трудових загонів на Прикарпатті. Про це повідомляють в Івано-Франківській ОДА.

В обласному фестивалі-конкурсі брали участь найкращі молодіжні трудові загони області: "Галицькі лідери" Галицького, "МК Тур" Городенківського, "Край" Богородчанського, "13-ий район" Долинського, "Патріоти Землі" Коломийського, "Енергія" Тисменицького, "Патріоти" Косівського районів, "Лісівник" м. Болехів, "Енергетики" м. Бурштин та МТЗ м. Івано-Франківська.

Програмою фестивалю-конкурсу було передбачено круглий стіл з питань діяльності трудових об’єднань молоді "Зайнятість молоді через організацію діяльності молодіжних трудових загонів", навчальний семінар-практикум для керівників та учасників молодіжних трудових загонів, конкурсна творча програма (конкурс стінгазет "Один день із життя трудового загону", конкурс театралізованих виступів "Знайомтесь – це наш трудовий загін!", вікторина "Стартовий капітал", спортивно-розважальна гра КВЕСТ "Відповідальність починається з мене", спортивні змагання), а також трудовий десант із благоустрою території оздоровчого табору "Перлина Придністров’я".

За результатами творчих конкурсів, спортивної естафети, трудового десанту переможцем обласного фестивалю став молодіжний трудовий загін "Патріоти землі" Коломийського району. Друге і третє місця відповідно посіли молодіжні трудові загони Долинського і Косівського районів.

На урочистому закритті обласного конкурсу-фестивалю "Ми працею славимо тебе, Україно!" переможці та призери фестивалю нагороджені кубками та цінними дарунками, а команди-учасниці дипломами управління молоді і спорту ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: