fbpx

На Говерлі 30 українців виклали тілами тризуб

Суспільство 11:39, 03.06, 2015

В Україні встановлено незвичайний рекорд, у здійсненні якого взяли участь 30 українців: по 15 жителів Харкова і закарпатського Міжгір'я. Українці виклали своїми тілами на вершині гори Говерла герб України.

Тризуб з тридцяти людей зайняв майже 90 квадратних метрів, передає 057.ua.

"Ідея виникла у мене півтора місяці тому. Вирішили, що будуть підніматися на гору дві групи: одна від Сходу, а друга – від Заходу, а на вершині вони об'єднаються і викладуть тризуб. Ми поцікавилися, і виявилося, що такий рекорд раніше не був зареєстрований, от ми і вирішили на нього піти", – розповів ініціатор проекту харків'янин Роман Веприцький.

За словами Веприцького, крім нього, в рекорді брали участь також його друзі та однодумці, а дорога, яку вони обрали на вершину, виявилася не з легких. Також харків'яни встановили на найвищій точці України флагштоки і закріпили на них прапори України і Харкова.

Для цього вони на власних плечах несли всю дорогу близько 130 кілограмів будівельних матеріалів.

Раніше повідомлялось, що хвиля національно свідомих настроїв, що накрила Україну, переросла у творчий процес. Молодь масово прикрашає свої тіла тризубами, вишивками, зображеннями Небесної сотні та художнім відтворенням подій, що відбувалися на Майдані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: