fbpx

На Харківщині затримали озброєних прикарпатців, чоловікам загрожує до 7 років ув'язнення

Суспільство 12:59, 27.11, 2014

Протягом одного дня на блокпості біля міста Ізюм правоохоронці виявили два автомобілі, в яких перевозились гранати, гранатомети та набої.

Ввечері під час несення служби міліціонерами був зупинений автомобіль "Івеко". В машині перебували 50-річний водій та 52-річний пасажир, обидва – мешканці Івано-Франківської області, повідомляє КУРС з посиланням на прес-службу УМВС в Харківській області.

Під час огляду автомобіля було знайдено та вилучено дві гранати РГД-5 та 60 патронів калібру 7,62. Чоловіки затримані.

1

Через декілька годин правоохоронцями був зупинений автомобіль "Volkswagen" під керуванням 52-річного мешканця міста Львів, який рухався із зони АТО.

В салоні знаходився 46-річний пасажир, також житель Львівської області, у якого під час огляду при собі, а також в особистих речах, було виявлено та вилучено споряджений гранатомет РПГ-18, 6 ручних гранат та 176 набоїв до стрілецької зброї. Наразі підозрюваний затриманий.

2

Вилучене направлено на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України в Харківській області.

За обома фактами слідчими слідчого відділення Ізюмського МВ відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі до 7 років.

3

Слідство триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: