fbpx

На Івано-Франківщині у президентському рейтингу лідирують Тимошенко, Порошенко і Садовий

Політика 15:03, 22.02, 2018

Лідером президентського рейтингу є Юлія Тимошенко, за яку у разі проведення виборів найближчим часом готові проголосувати 18,7% тих, хто взяв би у них участь та визначився із вибором.

Про це свідчать дослідження, проведені Соціологічною групою Рейтинг.

Петра Порошенка готові підтримати 15,6% опитаних, Юрія Бойка – 11,7%, Анатолія Гриценка – 9,7%, Олега Ляшка – 8,7%, Вадима Рабіновича – 8,3%, Андрія Садового – 6,4%, Олега Тягнибока – 3,9%, Арсенія Яценюка – 1,7%. За інших, аніж представлені у списку, кандидатів готові віддати свої голоси 15,3% опитаних.

1

На Івано-Франківщині за Тимошенко віддали б голоси 14% виборців, за Андрія Садового – 12%, Петра Порошенка – 10%, Олега Тягнибока – 9%.

2

Моделювання другого туру президентських виборів у парі Юлії Тимошенко та Петра Порошенко дало б такі результати: за лідера "Батьківщини" готові проголосувати 30% тих, хто заявив, що візьме участь у основних виборах. Главу держави готові підтримати у цьому випадку 23%.

28% відмовилися б брати участь у голосуванні другого туру за таких умов, ще 19% не визначилися із вибором. Порошенко переміг би лише в 3 областях (Вінницькій, Хмельницькій та Чернівецькій), приблизно однакову кількість голосів обоє кандидатів набрали б у 5 регіонах – Рівненській, Черкаській, Кіровоградській та Донецькій областях та Києві. В решті 17 областях перемогла б Тимошенко.

3

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: