fbpx

На Калущині багатодітній сім'ї подарували комп'ютерну техніку

Суспільство 14:50, 26.12, 2014

Калуський міськрайонний центр зайнятості співпрацює з соціальними партнерами для вирішення проблемних питань зайнятості жителів Калущини. За підсумками 2014 року, за плідну співпрацю роботодавці подарували ноутбук і принтер зі сканером. Центр зайнятості вирішив віддати подарунок тим, хто цього найбільше потребує.

Тож 25 грудня голова Калуської райдержадміністрації Микола Жовнір і директор міськрайонного центру зайнятості Світлана Довганич завітали до багатодітної сім’ї Мельників, які проживають у селі Бережниця. Представники влади вручили дітям довгоочікуваний подарунок – ноутбук і принтер зі сканером. Про це повідомили КУРСу в Калуській РДА.

У цієї сім'ї восьмеро дітей. Найстаршій – 12 років, найменшій – 4 місяці. Четверо хлопчиків і четверо дівчаток. Усі доглянуті, охайні; очі так і світяться щирістю й допитливістю. Усі разом допомагали розпаковувати подарунок.

Батько, Михайло Михайлович Мельник, хвалиться: найстарша дочка брала участь в олімпіадах у ІІ турі з трьох предметів. Сам він учитель фізики, викладає у місцевій школі. Мати доглядає дітей. Живуть окремо від батьків. Правда, батьки допомагають молодій сім’ї продуктами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: