fbpx

На Калущині правоохоронці впіймали чоловіка, який обікрав два автомобілі

Суспільство 20:07, 06.03, 2017

До поліції звернувся 33-річний місцевий мешканець та повідомив про те, що з його автомобіля, припаркованного біля будинку, невідома особа викрала посвідчення водія та технічний паспорт.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 30-річний мешканець Долинського району, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення кримінальних правопорушень.

Як з’ясували правоохоронці, зловмисник вночі скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, розбив у дверях скло зі сторони водія, проник до автомобіля, звідки викрав документи. Поліцейські з’ясували причетність підозрюваного до ще однієї крадіжки з автомобіля, вчиненої кілька днів тому.

З автівки "Кіа сіт" місцевого мешканця чоловік таким самим способом викрав відеореєстратор та документи. У скоєному зловмисник зізнався та розповів, що відеореєстратор встиг продати невідомому за 250 гривень, а виручені кошти потратив на власні потреби.

Крадені документи правоохоронці вилучили та повернуть власникам. За фактами крадіжок розпочато кримінальне провадження. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: