fbpx

На Калущині вдома у підозрюваного в збуті наркотиків чоловіка знайшли марихуану

Суспільство 17:50, 16.03, 2017

У будинку жителя одного із сіл Калуського району під час обшуку в ході розпочатого раніше кримінального провадження правоохоронці виявили заборонену наркотичну речовину, а також пристрій для її вживання.

У помешканні 25-річного підозрюваного у збуті наркотиків правоохоронці провели обшук, під час якого виявили та вилучили металевий предмет циліндричної форми із отворами, а також коробку з-під сірників із вмістом зерен зеленого кольору рослинного походження, ззовні схожих на марихуану.
Речові докази вилучили та направили на проведення дослідження, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Підозрюваний пояснив правоохоронцям, що наркотичні речовини зберігав для власних потреб.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Проводитья слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: