fbpx

На Калущині злодій обікрав вантажівку, поки водій міняв колесо

Суспільство 15:52, 07.09, 2015

Учора в Калуші працівники міліції затримали "гастролера" з Кіровоградської області.

Їм у цьому допоміг водій великовантажного автомобіля, який ледь не став жертвою зловмисника. 37-річний мешканець Івано-Франківська, їдучи автомобілем МАН по калуській трасі, відчув, що в його машині спустило колесо, пише АП.

Чоловік зупинився біля села Боднарів і почав міняти колесо. Водночас помітив, що якийсь смаглявий молодик відчинив кабіну МАНа й вихопив звідти його барсетку. Шофер не розгубився, кинувся до крадія й зумів відбити в нього свою сумку. Після цього зловмисник заскочив в автомобіль "Фольксваген Каді", який стояв неподалік, і поїхав у бік Калуша. 

Водій вантажівки набрав номер екстреного виклику 102 й розповів черговому оператору міліції про оказію, яка з ним трапилася. Тож поки злочинець на "Каді" доїхав до Калуша, на нього вже чекали працівники Державтоінспекції та карного розшуку. Затриманим виявився 26-річний мешканець Кіровоградської області, раніше судимий за майнові злочини. Молодик належить до так званих "барсеточників".

Ця категорія зловмисників спеціалізується на заволодінні речами водіїв легкового та вантажного транспорту. "Барсеточники" підшуковують жертву й пробивають в автомобілі заднє праве колесо. Коли водій зупиняється, щоб поміняти колесо, вони викрадають барсетку чи інші речі, бо, як правило, під час монтажу коліс шофери кабіну не зачиняють…

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: