fbpx

На Коломийщині чоловік напідпитку задушив свою співмешканку. ФОТО

Суспільство 13:48, 09.11, 2017

Трагічна подія трапилася у с. Остапівці Коломийського району. Під час розпивання спиртних напоїв між 32-річною господинею будинку та її 38-річним співжителем виник конфлікт на побутовому ґрунті, в ході якого чоловік задушив жінку.

Після повідомлення до поліції, яке надійшло від сестри потерпілої, на місце події негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи. В ході огляду місця події і проведення першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що 7 листопада близько 22 години підозрюваний спільно із потерпілою протягом дня розпивали спиртні напої. Коли були добряче напідпитку, затіяли суперечку на побутовому ґрунті, в ході якої зловмисник кілька разів вдарив жінку, а відтак задушив її, інформує сектор комунікації ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.

Після скоєного злочину підозрюваний пішов до свого будинку, де його затримали правоохоронці.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про оголошення підозри про вчинення злочину та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За вчинене підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: