fbpx

На Коломийщині п'яний чоловік побив товариша палицею – потерпілий у важкому стані

Суспільство 12:23, 13.07, 2018

Вчора до Коломийської поліції працівники ЦРЛ повідомили, що до них на лікування з тяжкими травмами поступив 49-річний мешканець району. У чоловіка відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, травми грудної клітки, перелом ребер та травми живота.

Правоохоронці з’ясували, що компанія чоловіків розпивала спиртне. Пізніше між потерпілим та 28-річним співчарочником, які гостювали у товариша, сталася сварка. Підозрюваний узяв дерев'яну палицю та побив знайомого.

Після чого травмований чоловік самотужки вийшов на вулицю, де, втративши свідомість, упав. Його побачили сусіди, які й викликали медиків, інформує прес-служба Національної поліції в Івано-Франківській області.

Підозрюваний – 28-річний уродженець Чернівецької області, раніше судимий за грабіж.

Крім того, в місцевому суді проходить слухання кримінального провадження щодо вчинення ним крадіжки, поєднаної з проникненням у житло.

Слідчі затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За такі дії зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: