fbpx

На Коломийщині за крадіжки з автомобілів затримали 32-річного чоловіка

Суспільство 14:06, 13.11, 2017

До Коломийського відділу поліції звернувся 56-річний мешканець одного із сіл району та повідомив про те, що невідома особа з його автомобіля марки "Fiat Ducato" викрала акумуляторну батарею, насос, автомагнітолу та домкрат. Через короткий час до поліції з аналогічним повідомленням звернувся ще один потерпілий.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області.

Правоохоронці встановили та затримали зловмисника. Ним виявився 32-річний односельчанин потерпілих, який уже раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення кримінальних правопорушень.

У першому випадку зловмисник, проходячи біля транспортного засобу потерпілого, скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, та шляхом пошкодження серцевини замка дверей проник в автомобіль, звідки викрав акумуляторну батарею, насос, автомагнітолу та домкрат.

Після чого зловмисник, помітивши ще одне авто, припарковане поруч, аналогічним чином проник до салону автівки, звідки вчинив крадіжку акумуляторної батареї та магнітофона.

З краденим з місця події намагався втекти, але був затриманий правоохоронцями. Крадені речі поліцейські вилучили та невдовзі повернуть власникам на зберігання.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. На цей час вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні крадіжок.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: