fbpx

На Коломийщині затримали другого підозрюваного у крадіжці номерних знаків з автомобілів на іноземній реєстрації

Суспільство 07:45, 20.06, 2018

Оперативники Коломийського відділу поліції затримали чоловіка, причетного до крадіжок номерних знаків з автомобілів, ввезених з інших країн. Лиходій залишав власникам повідомлення з номером свого мобільного телефону, вказуючи, що поверне вкрадене за винагороду.

Протягом трьох днів за допомогою до правоохоронців з приводу викрадення номерних знаків з транспортних засобів звернулося семеро жителів Коломиї, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

На автомобілях, як уже і раніше повідомлялося, зловмисник залишав записки з номерами своїх телефонів та шантажував потерпілих, щоб перечислили 1000 гривень, якщо хочуть отримати крадене.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили крадія. Ним виявився 34-річний житель Львова, який уже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення грабежів, крадіжок, шахрайств, розбоїв та вимагань. Встановлено, що зловмисник вищевказані крадіжки скоював лише з автомобілів на іноземній реєстрації.

Наразі слідчими затримано зловмисника у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження, передбачені ч. 2 ст.185 (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді арешту на строк від 3 до 6 місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, минулого тижня коломийські поліцейські спіймали коломиянина, який крав номерні знаки та вимагав викуп у власників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: