fbpx

На Коломийщині затримали наркоторговця

Суспільство 16:16, 14.07, 2014

21-річний мешканець райцентру влаштував незаконний міні-бізнес, молодик торгував наркотиком природного походження – марихуаною.

Як повідомили КУРСу у прес-службі УМВС в Івано-Франківській області, працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Коломийського міськвідділу міліції затримали молодого коломиянина "на гарячому", в той час, коли зловмисник продав чергову дозу "чарівного зілля".

Оперативники зловмисника затримали, а вилучену речовину направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області для проведення хімічного дослідження. Також правоохоронці перевіряють, протягом якого часу молодик займався незаконною торгівлею, та встановлюють канал надходження марихуани.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: