fbpx

На конференції TEDx цього року вчитимуть іванофранківців, як рухатись від мрії до дії

Суспільство 14:38, 22.07, 2014

Цього року конференція TEDx відбудеться 27 вересня. З 1 серпня стартує реєстрація учасників. Під час заходу виступатимуть відомі українські громадські діячі, митці та підприємці.

Попри непростий час, організатори конференції TEDx вирішили провести захід вдруге:

"Ми переконані, що зможемо задати новий формат проведення якісних конференцій, що стосуються розвитку особистості, міста та країни в цілому. Попри те, що Україна де-факто перебуває у війні з Росією, паралельно потрібно розвивати країну і суспільство", – розповів керівник проекту TEDx Ivano-Frankivsk Дмитро Романюк.

Тема цьогорічної конференції "Від мрії до дії", у межах якої учасники обговорядь ряд питань – від інноваційного розвитку міста до здорового способу життя.

Вже підтвердили свою участь у конференції медіа-менеджер, телеведучий і журналіст Роман Скрипін, лікар-дієтолог Оксана Скиталінська, ресторатор Юрій Филюк. Тривають переговори щодо участі у конференції глави УГКЦ Святослава Шевчука, лідера гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука, українського, канадського і швейцарського економіста, громадського діяча та мецената, дійсного члена Римського клубу Богдана Гаврилишина, інших цікавих та авторитетних особистостей.

"Під час конференції кожен з учасників матиме 18 хвилин для виступу. Вони поділяться власним досвідом реалізації успішних проектів, розкажуть про свій власний досвід на шляху від мрії до дії та окреслять основні виклики, які стоять перед українським суспільством, запропонують шляхи їх подолання та якісного розвитку", – зазначають організатори конференції.

Реєстрація стартує вже 1 серпня 2014 року. Цього року систему отримання квитків спростили. Відтепер можна буде зареєструватися на веб-сайті та отримати на електронну пошту квиток зі штрих-кодом, який перевірятиметься спеціальним приладом. Вартість квитків від 50 до 200 грн. Із наближенням до події квитки дорожчатимуть. Незмінною ціна залишиться лише для студентів. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: