fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • На конкурс з надання житлово-комунальних послуг у Франківську подалося кілька фірм, наближених до депутатів від "Свободи"

На конкурс з надання житлово-комунальних послуг у Франківську подалося кілька фірм, наближених до депутатів від "Свободи"

Суспільство 21:53, 23.03, 2016

На конкурс з надання житлово-комунальних послуг в Івано-Франківську, яке оголосило комунальне підприємство "Муніципальна інвестиційна управляюча компанія", подали пропозиції фірми, наближені до секретаря міської ради Оксани Савчук та депутатів Віктора Синишина і Василя Скиданчука.

Всі троє пройшли до міської ради від партії "Свобода".

Після оголошення конкурсних пропозицій депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін закликав комісію визначати переможців чесно, а не керуватися політичними симпатіями.

Він зазначив, що серед претендентів є кілька фірм, наближених до депутатів від "Свободи" та працівників МІУК.

"Я прошу, зверніть увагу на такі фірми, як "Станіслав-ІВ" і "Галичина ІВ", – закликав Волгін.

Як писав КУРС, співзасновниками цих фірм були депутати міської ради від "Свободи" Віктор Синишин і Василь Скиданчук, які до того ж працюють інженерами в КП "МІУК".

Зокрема, Синишин був співзасновником ТОВ "Станіслав-ІВ", а Скиданчук  – ТОВ "Галичина-ІВ". Після того, як КУРС оприлюднив цю інформацію, імена інженерів МІУК у державному реєстрі хутко зникли із списку засновників цих підприємств.

"Так само є одна фірма «Комунальні інвестиції, засновником якої є Оксана Савчук. Вона зараз секретар міської ради",  звернувся Андріан Волгін до конкурсної комісії.

Компанія "Комунальні інвестиції, засновниками якої є Оксана Савчук та екс-депутат від "Свободи", а сьогодні член міськвиконкому Михайло Сеньків, кілька років була одним із найбільших підрядників попередника МІУК  КП «ЄРЦ».

Нагадаємо, на конкурс з надання житлово-комунальних послуг в Івано-Франківську подало пропозиції 22 фірми.

1

Як бачимо, ТОВ "Станіслав-ІВ" у округах №1, 3, 4, 10 взагалі є єдиним претендентом на обслуговування електромереж.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: