fbpx

На Косівщині чоловік обікрав господарства двох односельчан

Суспільство 20:12, 02.03, 2017

До Косівського відділу поліції звернувся 33-річний мешканець району та повідомив про крадіжку господарського інвентарю: металевої бочки, колуна, молотка та умивальника.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 30-річний односельчанин потерпілого, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Як з’ясувалося, господар проживає в іншому селі, тож на господарство навідується рідко, а зловмисник, знаючи про ці обставини, скористався ними. Розбивши вікно в підсобному приміщенні, проник туди та викрав вказані господарські знаряддя та умивальник.

Крім того, в процесі розслідування правоохоронці встановили причетність чоловіка до ще однієї крадіжки з господарської будівлі 37-річної мешканки цього ж села. Зловмисник відтиснув двері, зайшов у приміщення та викрав металевий годинник, велосипед "Україна" та дві дерев'яні бочки.

Частину викрадених речей правоохоронці знайшли в нього вдома, вилучили та передати власникам.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: