fbpx

На Косівщині люди перекрили дорогу, вимагаючи її відремонтувати. ВІДЕО

Суспільство 21:41, 04.04, 2017

У Стопчатові на Косівщині люди безперервно ходили пішохідним переходом. Таким чином вони вимагають відремонтувати дорогу Яблунів – Делятин.

Цією дорогою користуються мешканці 11 сіл, нарікають, автівки знищують вщент. Щоб проїхатися дорогою в напрямку Яблунова, треба мати міцні нерви, щоправда, місцеві жартують: зате не буде проблем з хребтом – трясе безперервно. У цьому переконуємось самі: дорога тут справді просто волає про ремонт, повідомляє НТК.

Місцеві мешканці, щоб привернути увагу влади та відповідних структур до цієї проблеми, вирішили вдатися до такої дії – вони вийшли на дорогу і не пропускали автівки. 

Більшість водіїв до такої акції ставляться з розумінням. Кажуть, що готові чекати, бо дуже хочуть їздити нормальними дорогами.

Організатори акції розповідають, що вона попереджувальна. Вони хочуть привернути до проблеми більше уваги, адже дорога обласного значення, нею користуються тисячі водіїв, а проїхати стає дедалі важче.

У Стопчатів приїхав і голова Косівської державної адміністрації Зеновій Томащук. Каже, що про стан дороги Яблунів –Делятин знає дуже добре і визнає, що дорога жахлива, хоча ремонт на одній з ділянок почали ще торік. Тому має надію – його продовжать.

Керівник САД у Івано-Франківській області Василь Буджак повідомив: проект на ремонт дороги Яблунів – Делятин є. Але мешканці мають набратися терпіння і трохи почекати, адже необхідно завершити розпочаті роботи в інших населених пунктах, на не менш важливих шляхах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: